Strefa klienta - logowanie

Nasze Pary mają możliwość skorzystania prywatnej galerii, do której dostęp chroniony jest hasłem. 
Trzy dni po uroczystości umieszczamy tutaj kilka zdjęć zwiastujących reportaż, a kiedy Pary zobaczą już wszystkie swoje zdjęcia, fotografie umieszczane są w galerii. 
Dlatego nie zapomnijcie odwiedzić tej strony ponownie! 

Chronimy Waszą prywatność!

Kiedy będzie tu cały reportaż?

Zwiastun już po kilku dniach. Para czeka na zdjęcia około półtora miesiąca. Po zobaczeniu wszystkich fotografii ślubnych następuje autoryzacja a my udostępniamy Gościom pełen reportaż.

Skąd wziąć hasło?

Na życzenie Pary Młodej jest ono udostępniane na weselu lub wysyłane przez Parę indywidualnie do Gości. 

Czy możecie wysłać dostęp bez pośrednictwa Pary?

Nie. Po weselu nie udostępniamy prywatnej galerii nawet tym Gościom, przy których mamy pewność, że byli na uroczystości.
Jeśli zapomnieliście hasła – zapytajcie o nie Młodych. 

Hasło nie działa.Hasło przestało działać.

Jeśli jesteście pewni, że wpisujecie je poprawnie, to mogła zdarzyć się sytuacja, że Państwo Młodzi poprosili o jego zmianę.  

Nie ma w galerii Pary, którą fotografowaliście.

Nie wszystkie nasze Pary korzystają z możliwości założenia galerii. 
Galeria jest na naszej stronie około roku – być może upłynął ten czas. 

W galerii nie ma wszystkich zdjęć.

Nowożeńcy mają prawo do autoryzacji. Jeśli nie życzą sobie abyśmy umieszczali w panelu zdjęcia na przykład z przygotowań w domu czy też z sesji plenerowej – nie znajdziecie ich.